Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон бе награден за играч №1 на

...
Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон бе награден за играч №1 на
Коментари Харесай

Назон: В ЦСКА трябва да се борим с неща, които не са само на терена

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон бе награден за състезател №1 на деветия кръг в efbet Лигата. Хаитянинът осъществя и двата гола за успеха на своя отбор над ФК ЦСКА 1948 с 2:0.

Ето какво показа Назон откакто получи премията:

Сега се оправяме доста по-добре спрямо началото на сезона. Намираме се в доста по-добра форма, подготвени сме още веднъж да се борим за купата. През предишния сезон не ни стигна една точка и в този момент сме окуражени да вземем реванш. Естествено, още е прекомерно рано да вършим прогнози, само че ще се борим ".

Хаитянинът разяснява и аргументите за изпусната от ЦСКА купа през предишния сезон.

" Колкото повече тимове са в борбата за купата, е по-интересно, идват повече почитатели на стадионите и се основава по-добра атмосфера. През предишния сезон реферите ни лишиха доста точки, бяхме ощетени в доста мачове. В ЦСКА би трябвало да се борим с доста неща, освен на терена. Още не мога да кажа по какъв начин ще бъде този сезон във връзка с съдиите ".

Той не смята расистките обиди за огромен проблем, само че се усеща обиден от последния мач с Ботев (Пловдив), когато чу обидни реплики от дете и прикани родителите да се грижат по-старателно за възпитанието на децата си.

" Обидите не ми въздействат персонално, това са глупави хора. Но аз не съм малоумен, знам, че не всички българи мислят по този начин. На последния мач против Ботев обидите пристигнаха от 10-годишно дете и това е срамно. Това значи липса на образование, което би трябвало да пристигна от родителите. Ръководствата на тимовете би трябвало да обръщат внимание на този проблем. Такива не е редно да съществуват през 2023 година ", сподели Назон.

Голмайсторът показа, че ще се опита да означи колокото се може повече попадения през сегашния сезон.

" Няма значение дали съм самичък на върха на офанзивата или с сътрудник. Тренираме всеки ден, познаваме се чудесно и би трябвало да се приспособяваме към условията на треньора. Не знам какъв брой гола ще вкарам този сезон, уповавам се колкото се може повече. Ще веселя да стана голмайстор на шампионата. Запознат съм с историята на ЦСКА и знам, че да запиша името си в нея би трябвало да подпиша контракт за 4-5 години ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР